Smart City Week luo puitteet kansainvälisille kohtaamisille

Covid-19-pandemian tuomien muutosten myötä kaupungit ja yritykset ovat uusien haasteiden edessä. Tällöin toimialojen rajat ylittävä yhteistyö korostuu entisestään. Tampere Smart City Week virtuaalikonferenssi luo puitteet kansainvälisille kohtaamisille, uuden tiedon jakamiselle ja yhdessä tekemiselle.

Tampere toimii myös useissa kansallisissa ja kansainvälisissä älykaupunkiverkostoissa, joissa jaetaan parhaita käytäntöjä ja oppeja älykaupunkien kehittämisestä ja käytäntöön viemisestä. Tampere Smart City Week -tapahtuma tarjoaa yrityksille ja organisaatioille areenan ratkaisujen esiintuomiseen kansainväliselle yleisölle. Vastavuoroisesti osaajille viikko antaa tilaisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä kehittää aiheeseen liittyvää asiantuntemusta älykkäiden ratkaisujen ja kaupunkikehittämisen alalla.

Tampereen kaupunki tuottaa Tampere Smart City Weekin yhdessä paikallisten kumppanien kanssa. Lue lisää yhteistyöstä.

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere