Vieraile Tampereella

Tampere.

Tampere on asenne. Se asuu meissä kaikissa ja on juurtunut syvälle harjumaisemaan. Täällä, kosken rannalla, on aina syntynyt ideoita. Niistä on tullut työtä – jopa kokonaisia yhteisöjä.

Kun yhdet koneet ovat hiljentyneet, uudet ajatukset ovat pian täyttäneet tilan. Kangaspakat ovat vaihtuneet koodinpätkiin ja mieleenpainuviin kokemuksiin.

Rosoisiin tiiliseiniin, yhä korkeammalle kiipeäviin ikkunariveihin on istutettu lupaus tulevasta. Vaikka kaupungin siluetti muuttuu, Tampereen tunnelma on aina tuttu.

Tämä on koti.

Majoitu Tampereen hotelleissa

Tampereella kaikki on kävelymatkan päässä ja Suomen suosituimmasta kaupungista löytyykin majoitusvaihtoehtoja joka lähtöön. Kaupungin keskusta-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä on monipuolisesti erilaisia hotelleja ja majapaikkoja, joista löytyy majoitusta jokaisen makuun. Tutustu keskusta-alueen majoitusvaihtoehtoihin ja nauti Tampereen sykkeestä!

Hyödynnä TSCWn hotellikiintiöt!

Olemme neuvotelleet paikallisten majoittajien kanssa kiintiöistä hotelleissa, eli tietty määrä hotellihuoneita on varattu TSCWn vierailijoille. Tutustu oheisesta linkistä hotelleihin!

Syö hyvin Tampereella

Tampereen ravintolatarjonta on vertaansa vailla. Halusitpa syödä fine diningia, katuruokaa tai vain pikkusuolaista, löydät kaikki vaihtoehdot Tampereelta! Ehkä haluat maistaa paikallista mustaa makkaraa tai kanansiipiä, joita syödään Tampereella eniten Suomessa. Kaupungin kompakti keskusta mahdollistaa myös sen, että ehdit testata useammankin ravintolan vierailusi aikana.

#hungryfortampere

Nähtävää ja tekemistä Tampereella

Kaipaatko vastapainoa konferenssivierailulle? Kiinnostaisiko tutustua Suomen suosituimpaan matkailukaupunkiin lähemmin? Ota ilo irti Tampereesta!

Visit_Tampere_Tohlopin_tynnyrisauna_Tohloppi_sauna_Winter_Talvi_2020_Laura_Vanzo-41

Sauno Tampereen tapaan

Maailman saunapääkaupunki Tampere toivottaa sinut tervetulleeksi sekä lempeisiin että kirpeisiin löylyihinsä! Suomalaisten perinteinen saunakulttuuri tulee tutuksi vierailijalle seudun yli 50 yleisessä saunassa. 

Visit_Tampere_G_Livelab_Meeting_Culture_Music_Venue_Laura_Vanzo-11

Kulttuurielämyksiä joka makuun

Tampereen tapahtumat, kiehtovat kulttuurielämykset, tunnelmallinen kaupunkimiljöö ja välitön ja ennakkoluuloton ilmapiiri. Sukella Suomen suosituimman matkailukaupungin sykkeeseen! 

Visit_Tampere_Kattokavely_Roof_Walk_Finlayson_Amazing_City_Laura_Vanzo-21

Ota haltuun Tampereen nähtävyydet

Tampere on vaikuttavien näköalojen, persoonallisten saunojen, monipuolisten teattereiden sekä erikoisten museoiden kaupunki. Nähtävyydet tarjoavat jokaiselle jotakin!

Tampere_by_Julia_Kivela_high_res_Kintulammi_W2A1787_2

Luonto on lähellä Tampereella

Tampereella on helppo voida hyvin, sillä luonto ympäröi meidät. Järvet ja metsät ulottuvat kaupungin keskustaan saakka. Tutustu Tampereen luontokohteisiin!