Yrityksille

Tuo yrityksesi mukaan tapahtumaan!

Tampere Smart City Week tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia yrityksille osallistua tapahtumaan. Tarjoamme yrityksille kumppanuuspaketteja, näkyvyyttä TSCW Expo-messutapahtumassa ja mahdollisuutta järjestää tapahtumia paikallisia osallistaen. Yksi vaihtoehto on myös tuoda koko henkilöstö oppimaan uutta ja verkostoitumaan kansallisesti ja kansainvälisesti!

 

Kiinnostaako kumppanuus tapahtumassa?

Tarjoamme yrityksille, tutkimuslaitoksille ja erilaisille organisaatioille mahdollisuuden solmia kumppanuuden Tampere Smart City Weekin kanssa. Kumppanuuden myötä saatte näkyvyyttä sekä messutapahtumassa että konferenssissa.

Ota yhteyttä:

Katri Schulze
+358 40 076 5552,
katri.schulze@businesstampere.com

katri.schulze@businesstampere.co

 

Näkyvyyttä Expossa

Tampere Smart City Week Expo tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehityksen uusimpiin innovaatioihin ja mahdollistaa paikan tutustua alan yrityksiin. Varaa paikkasi Expossa ja näy TSCWssä!

Expon myynnistä vastaa Tampereen Messut Oy

Ota yhteyttä:
Sami Siurola
+35840 734 3589

sami.siurola@tampereenmessut.fi

Osallista kaupunkilaisia!

Olennainen osa Tampere Smart City Weekiä ovat kaupunkilaisia osallistavat tapahtumat eri puolilla Tamperetta. Onko teillä viikon teemaan sopiva tapahtuma tai mielenkiintoinen paikka, jonka haluaisitte avata kaupunkilaisille? Ilmoita siitä meille!

Ota yhteyttä:

Elina Virnala

elina.virnala@tampere.fi