Yhteistyökumppanit.

Tampere Smart City Week toteutetaan yhteistyössä paikallisten kumppanien kanssa.
View over the construction site of Kansiareena

Ratkaisuja älykkääseen kaupunkiin?

Haluatteko yrityksenne esiin virtuaalikonferenssissa?

Tampere Smart City Week tarjoaa monia mahdollisuuksia näkyvyyden, tiedon ja kohtaamisten kasvattamiseen. Tapahtuman kautta erikokoiset yritykset voivat edistää liiketoimintaansa, kehittää ja testata uusia ratkaisujaan, jakaa kiinnostavaa tietoa sekä verkostoitua asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Ota yhteyttä!
Koordinaattori, Katri Schulze

0400 765 552, katri.schulze@businesstampere.com

Tapahtuman järjestää

Suomen suosituin asuin-, matkailu- ja opiskelukaupunki Tampere on elämäntapa, joka vie mukanaan. Tampereen salaisuus on omintakeinen tavallisuus. Hyvä arki syntyy siitä, että Tampere on toimiva kokonaisuus kompaktissa koossa. Kysyttäessä suomalaisilta, mihin he maassamme muuttaisivat, kolmasosa heistä vastaa “Tampereelle”.

Pääyhteistyökumppanit.

Business Tampere edistää investointeja ja luo parempaa ympäristöä Tampereen kaupunkiseudun yritystoiminnalle. Tapahtuman keskiössä yritysyhteistyö ja verkostojen ekosysteemien kehittäminen.

bf_logo_blue_rgb

Business Finland tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen. Kehitämme Suomesta maailman vetovoimaisinta ja kilpailukykyisintä innovaatioympäristöä yrityksille kasvaa, uudistua ja menestyä.

VTT_Orange_Logo

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. Meillä on yli 75 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista.

 

Tampereen korkeakouluyhteisö on mukana jakamassa viimeisintä tietoa tutkimuksista ja yhteistyöhankkeiden tuloksista. Tampereen yliopisto koordinoi myös Tieteen päivät

Visit Tampere Oy on Tampereen seudun matkailun yleistietäjä. Olemme mukana luomassa ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä.

Tampereen Kauppakamari on tiiviisti mukana yritysyhteistyössä ja järjestää Tampere Business Forumin yhdessä Business Tampereen ja Tampereen kaupungin kanssa.

 

Deloitte logo_vaalea pohja

Deloitte on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Toimimme yli 150 maassa ja palvelemme asiakkaitamme tilintarkastukseen, verotukseen, liikkeenjohdon konsultointiin, riskienhallintaan ja yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Deloitten kansainvälisen verkoston ja vahvan paikallisen osaamisen ansiosta tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia, innovatiivisia ratkaisujaja autamme heitä menestymään. Suomessa meitä deloittelaisia on 600 ja maailmanlaajuisesti 330 000.

Yhteistyökumppanit.

Logo of International Hub Tampere

International HUB Tampere on Pirkanmaalla toimiva palvelualusta ja yhteistyömalli, joka auttaa yrityksiä löytämään sopivia kansainvälisiä osaajia ja toteuttaa rekrytointeja sujuvasti.

6aika-tunnus-RGB-C

6Aika on Suomen kuuden suurimman kaupungin – Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Turun ja Oulun – yhteinen kestävän kaupunkikehittämisen strategia. Vastaamme strategialla haasteisiin, joita kaupungistuminen tuo. Haluamme kehittää kaupunkejamme entistä älykkäämmiksi ja vastata palveluilla kaupunkilaisten aitoihin tarpeisiin. 

STARDUST_TAMPERE-Logo_lightBG_MAIN

Projektissa kehitetään vähäpäästöisiä ja energiatehokkaita ICT-ratkaisuja eri aloille. Tampereella projektia toteuttavat kaupungin kanssa useat yritykset. Oma toteutus on käynnissä myös Espanjassa Pamplonassa ja Italiassa Trentossa. Oppeja jaetaan seuraajakaupunkeihin Kreikassa, Pohjois-Irlannissa, Romaniassa ja Tšekeissä. 

SURE_tampere_blue_pink

SURE (Smart Urban Security and Event Resilience) tekee Tampereella asuvien ja täällä vierailevien ihmisten arjen turvallisemmaksi kehittämällä ja pilotoimalla tapahtumapainotteiseen kaupunkiympäristöön liittyviä älykkään turvallisuuden ratkaisuja, joita toteutetaan simuloinnin kautta todellisiin harjoitustilanteisiin ja investoinneiksi.