Tule mukaan tapahtumien huippukomboon!

Kesä lähtee käyntiin älykkäästi Tampere Smart City Weekin ja ICT-alan ammattitapahtuman DigITren ottaessa sijansa kesäkuun puolivälissä! Tule mukaan kokemaan ainutlaatuinen ammattilaistapahtumien kokonaisuus upouudelle Nokia Arenalle 14.–15. kesäkuuta 2022.

TSCW_landing1
DigITre_landing

From research to reality.

Älykaupunkikehityksen ykköstapahtuma, Tampere Smart City Week Expo & Konferenssi järjestetään Nokia Arenalla 14.–15.6.2022. Konferenssin ja expon teemoja ovat esimerkiksi älykäs joukkoliikennejärjestelmä älykkäässä kaupunki-infrastruktuurissa, ilmastoneutraaliuden saavuttaminen kestävyysajattelulla, digitaalinen vallankumous, tietoturva ja turvallisuus digipalveluissa sekä älykkään datan saattaminen liiketoiminnaksi. Teemoja alustavat alojensa huippupuhujat.

Uusi ICT-tapahtuma Tampereella

DigITre 2022 on Nokia Arenalla 14.-15.6.2022 järjestettävä ICT-alan uusi ammattitapahtuma, joka kokoaa alan toimijat yhteen ja tekee asiakkaalle ratkaisuihin tutustumisen helpoksi sekä tehokkaaksi. Tapahtumassa päivitetään ammatilliset kovalevyt: esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut, koneet ja laitteet joihin perehdytään ilman jäykkää jargonia! Innovaatioita, ideoita ja ihmisiä pursuava messupommi digittää suoraan älykkääseen sydämeesi, lumoten tulevaisuuden todellisuudella.

Tampere Smart City Weekillä tapahtuu

Arctic 15

Arctic15 on kohtaamispaikka startup-yrittäjille, sijoittajille, yrityksille ja medialle. ArcticStartup Media Oy:n Arctic15 x Tampere toteutetaan yhteistyössä Platform6-yhteisön kanssa. Tapahtuman tavoitteena on Tampereen seudun startupien esille nostaminen ja niiden yhdistäminen potentiaalisiin sijoittajiin sekä asiakkaisiin.

Future Mobile Work Machines

Vihreä siirtymä ja digitalisaatio ovat ytimessä, kun keskustellaan tulevaisuuden koneiden kestävyydestä. Liity johtavien liikkuvien työkoneiden rakentajien ja teknologian kehittäjien joukkoon keskustelemaan, kokemaan ja jakamaan, kuinka ala muuttuu tekniikan avulla. Tapahtuman teemoja ovat mm. sähköistys, data-analytiikka ja autonomia.

Tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat

Smart
Mobility

Sustainable solutions

Digital safety
and security

Attractive And
Smart Tampere

SMART
Data

Health
Technologies

Digital
TecHnologies

KEHITTÄMÄSSÄ ÄLYKÄSTÄ KAUPUNKIA.

Tampereen seutu kehittää innovatiivisia, digitaalisia ja kestäviä älykaupunkiratkaisuja yritysten, tutkimuslaitosten, kuntien ja kaupunkilaisten kanssa.