KOnferenssi ja expo

Tule mukaan TSCW-konferenssiin ja expoon 6.–7.6.2023!

Tampere Smart City Weekin huipennuksena järjestetään älykaupunkikehityksen konferenssi ja expo hybriditapahtumana. Voit siis osallistua tapahtumaan joko kotisohvalta tai paikan päällä, upouudella Nokia Arenalla!

Konferenssin ja expon teemoja ovat esimerkiksi kestävä kehitys, älykkäät työkoneet, digitaaliset ratkaisut, kaupunkiliikenne, tiedonhallinta ja tiedolla johtaminen. Teemoja alustavat alojensa huippupuhujat.

Tule mukaan, ohjelmaan pääset tutustumaan klikkaamalla tästä.

 

3000

osallistujaa

Osallistu paikan päällä tai virtuaalisesti!

Yhdistää yritykset, kaupunkikehittäjät, tutkimuslaitokset ja opiskelijat

Kiinnostaako kumppanuus tapahtumassa?

Tarjoamme yrityksille, tutkimuslaitoksille ja erilaisille organisaatioille mahdollisuuden solmia kumppanuuden Tampere Smart City Weekin kanssa. Kumppanuuden myötä saatte näkyvyyttä sekä messutapahtumassa että konferenssissa.

Tavoitteenamme on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen ammattilaistapahtuma, joka nostaa suomalaista osaamista esiin kansainväliselle yleisölle. Odotamme tapahtumaan noin 3000-5000 kävijää Suomesta ja kansainvälisesti. Osa konferenssin sisällöstä toteutetaan myös virtuaalisesti, joten tarjolla on monipuolisia mahdollisuuksia osallistua. Varmista paikkasi areenalla solmi kumppanuus ensimmäisten joukossa. Tervetuloa mukaan!

katri.schulze@businesstampere.co

Tapahtuma järjestetään upouudella Nokia Arenalla

Nokia Arena avataan Tampereen ydinkeskustaan joulukuussa 2021 ja Tampere Smart City Weekin konferenssi ja expo saavat kunnian olla ensimmäisiä tapahtumia areenalla. 

Uusi elämyskeskus on harvinaisuus koko Euroopassa ja se tulee esimerkiksi isännöimään jääkiekon MM-kisat toukokuussa 2022. Areenalla on jopa 15 000 katsojapaikkaa, huippuluokan hotelli, kasino, monipuoliset konferenssi- ja kokouspalvelut sekä useita ravintoloita. Tapahtuma uudella areenalla on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen digitaalinen kokemus.

Vuoden 2021 tapahtumassa

Osallistujia 

66 

eri maasta 

1700

osallistujaa

Mukana 

71

yritystä

TSCW 2021 -konferenssi toi yhteen älykaupunkikehittäjät ympäri maailman

Tammikuussa 2021 Tampere Smart City Week järjestettiin kokonaan virtuaalisesti. Viikon huipensi virtuaalinen konferenssi, johon osallistui yli 1700 osallistujaa 66 maasta. 

Kolmipäiväisen konferenssin aikana kuultiin mielenkiintoisia puheenvuoroja 12 eri teemasta: kestävästä liikkumisesta älykkäisiin terveysteknologioihin ja turvallisuudesta koulutukseen. 

Tapahtuman tavoitteena oli luoda uusia yhteyksiä ja verkostoitumista eri toimijoiden välille. Virtuaalinen tapahtuma-alusta innosti yli tuhatta kävijää verkostoitumaan muiden tapahtumakävijöiden kanssa.