Partners

Tampere Smart City Week is done together!

The backbone of Tampere Smart City Week is solid partnerships. The basic ideas of smart city development are networking and close cooperation between different actors – also at Tampere Smart City Week!

 

Partners

Vauhdita liiketoimintaasi Business Tampereen kanssa! Me löydämme yrityksellesi oikeat kumppanit ja kasvumahdollisuudet Tampereen seudulla ja kansainvälisesti. Tarjoamme asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen.

Suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää kohdennettuja ja korkeatasoisia ammatti­- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia Tampereen Messu­- ja Urheilukeskuksessa.

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimuslaitoksista. Tehtävämme on edistää tutkimuksen ja teknologian hyödyntämistä ja kaupallistamista elinkeinoelämässä ja yhteiskunnassa. Käännämme tieteen ja teknologian avulla suuria globaaleja haasteita yritysten ja yhteiskunnan kestäväksi kasvuksi. Tuomme yhteen ihmiset, yritykset, tieteen ja teknologian ratkaistaksemme aikamme suurimpia haasteita. Näin luomme kestävää kasvua, työpaikkoja ja hyvinvointia ja tuomme eksponentiaalista toivoa maailmaan. 

OASC is an international smart city network creating and shaping the global smart city data and services market of tomorrow.

TietoEVRY creates digital advantage for businesses and society. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Our Nordic values and heritage steer our success.

Headquartered in Finland, TietoEVRY employs around 24 000 experts globally. The company serves thousands of enterprise and public sector customers in more than 90 countries. 

 

Tampereen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista yliopistoista. Luomme ratkaisuja ilmastonmuutokseen, luontoympäristön turvaamiseen sekä yhteiskuntien hyvinvoinnin ja kestävyyden rakentamiseen.