Tampere Smart City Week konferessi & expo ja DigITre siirtyvät kesäkuulle

Nokia Arenan ensimmäinen messutapahtuma Tampere Smart City Week konferenssi & expo sekä DigITre oli tarkoitus järjestää tammi-helmikuun taitteessa. Vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen tapahtumakokonaisuus on päätetty siirtää kesäkuuhun. Älykaupunkikehityksen Tampere Smart City Week konferenssi ja expo ja Tampereen Messut -konsernin uusi ICT-alan ammattitapahtuma DigITre järjestetään 14.−15.6.2022 Nokia Arenalla. Messujen yhteydessä koetaan ainutlaatuinen startup-tapahtuma älykkään yhteistyön edelläkävijän ArcticStartup Media Oy:n liidaamana. Ilmoittautuminen tapahtumakokonaisuuteen on auki koko kevään.

Tampere Smart City Week konferessi & expo ja DigITre -tapahtumakokonaisuuden järjestäjätahot Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Tampereen Messut -konserni ovat päättäneet siirtää tapahtuman kesäkuulle perustuen kiristyneeseen pandemiatilanteeseen ja tiukentuneisiin rajoituksiin.

− Konferenssin ja expon sekä DigITren siirto nähtiin ehdottomasti vastuullisimpana ratkaisuna vallitsevassa tilanteessa. Ihmisten terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä asioita ja haluamme varmistua, että jokainen saa täysipainoisen messukokemuksen uudella upealla areenalla. Myös tapahtumakokonai-suuden ennennäkemätön tarjonta ansaitsee paikan ajankohdassa, jolloin ihmisten kohtaaminen kasvokkain on jälleen terveysturvallista. Lämmin kiitoksemme kaikille kumppaneillemme sitoutumisesta tapahtumaan. Olemme todella innoissamme kattauksesta, jonka tuleva DigITre ja Tampere Smart City Week konferenssi ja expo -tapahtumakokonaisuus kesäkuussa tarjoaa ja toivotamme kaikki lämpimästi sekä turvallisesti tervetulleeksi digin, datan ja älykkäimpien ratkaisujen vuoden ykköstapahtumaan, sanoo tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

Älykäs ja innovatiivinen tapahtumakokonaisuus 14.–15. kesäkuuta 2022

Älykaupunkikehityksen kansainvälinen Tampere Smart City Week konferenssi ja expo järjestetään 14.−15. kesäkuuta 2022. DigITre 14.−15.6.2022 on uusi ICT-alan ammattitapahtuma, jonka teemoina vuonna 2022 ovat tietoturva, liiketoiminnan modernisointi sekä älykkäät ratkaisut. Tampere Business Forum järjestetään virtuaalisena toteutuksena maanantaina 31.1.

Ainutlaatuinen startup-tapahtuma Arctic15 x Tampere ottaa sijansa keskiviikkona 15.6.2022. Arctic15 on ensiluokkainen kohtaamispaikka startup-yrittäjille, sijoittajille, yrityksille ja medialle. Startup-tapahtuman tuottaa ArcticStartup Media Oy, ja se toteutetaan yhteistyössä Platform6-yhteisön kanssa.

Ilmoittautuminen on auki koko kevään

Ainutlaatuisen ja odotetun, Nokia Arenan ensimmäisen messutapahtumakokonaisuuden kävijäilmoittautuminen on avoinna koko kevään: tscw.fi/en/sign-up/ ja digitre.fi/fi/rekisteroidy/. Tutustu ja ilmoittaudu Arctic15 x Tampere -startup-tapahtumaan: arctic15.com/arctic15-tampere-2022/ .

Sovittu ohjelmakokonaisuus pyritään siirtämään uuteen ajankohtaan. Inspiroiva ohjelmakattaus tscw.fi/ohjelma/ ja digitre.fi/fi/kavijalle/ohjelma/ sekä näytteilleasettajien ja kumppanien kolumnit sekä ajankohtaisimmat uutiset digitre.fi/fi/messuinfo/uutiset/ ja tscw.fi/ajankohtaista/ nähtävissä tapahtumasivuilla.

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Tampereen Messut -konserni tuottaa Tampereen kaupungille TSCW Expo & Conference sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuden.

Tampereen Messujen helmikuulta siirtyneiden tapahtumien uudet ajankohdat: DigITre & TSCW 14.–15.6.2022, Hallituspaikka 30.11.2022, Asta 3.–5.2.2023, Tampereen Häämessut 4.–5.2.2023.

LISÄTIEDOT: tscw.fi, digitre.fi #tscw2022 #digitre

Tampere Smart City Week / Business Tampere

Katri Schulze, koordinaattori, Business Tampere Oy, katri.schulze@businesstampere.com, +358 40 076 5552

Anni Ylinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Visit Tampere Oy, anni.ylinen@visittampere.fi, +358 50 466 9525

DigITre / Tampereen Messut -konserni

Sami Siurola, projektipäällikkö, Tampereen Messut, sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589

Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut, sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081