Yrityksille

Tampereen kaupunkiseutu luo monipuolisen kasvuympäristön ihmisille ja yrityksille nyt ja tulevaisuudessa. Kaupunkiseutu pyrkii olemaan ennen kaikkea älykkäiden palveluiden testialusta, joka toiminnallaan edesauttaa yritys- ja innovaatioverkostojen toimintaa sekä osallistaa ihmisiä mukaan älykaupungin kehittämiseen. Smart City Week tarjoaa yrityksille ja organisaatioille paikan esitellä ratkaisujaan kansainväliselle yleisölle.

Nainen seisoo selin kameraan, häneen on asetettu älyantureita

Tule esittelemään älykaupunkiratkaisuasi!

Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta tulla esittelemään omaa älykaupunkiratkaisua virtuaaliseen näyttelyymme, jossa ratkaisut ovat esillä konferenssin kansainväliselle yleisölle.

Ilmoittautuminen on auki 10.1.2021 asti ja tiedot tulisi täyttää 12.1. mennessä, jotta saamme ne esiin virtuaalinäyttelyyn.

Konferenssi on suunnattu erilaisille toimijoille kaupunkiorganisaatioissa, tutkimus- ja oppilaitoksissa sekä yrityksissä.

Tutustu konferenssin teemoihin ja tule mukaan!

Tampere Smart CIty Weekin kansainvälinen virtuaalikonferenssi kokoaa älykaupunkikehityksestä kiinnostuneita ammattilaisia ympäri maailmaa. Konferenssissa käsitellään älykaupunkikehitystä laaja-alaisesti ja teemat koskettavat useimpia meistä.

Olisiko jokin konferenssin teemoista juuri osuva teidän yrityksellenne? Voisiko konferenssin teemat tuoda lisäosaamista ja inspiraatiota sinulle ja kollegoillesi? Tutustu teemoihin ja ilmoittaudu mukaan!

Vaaleahiuksinen nainen osallistuu webinaariin tietokoneellaan