Turvallisuus tapahtumassa

Virtuaalinen konferenssi on myös turvallinen

Tampere Smart City Weekin kansainvälinen konferenssi päätettiin jo varhaisessa vaiheessa järjestää täysin etänä vallitsevan maailmantilanteen vuoksi.

Panostamme virtuaalikonferenssissakin tapahtumaelämykseen ja haluamme tarjota vaivattoman ja miellyttävän tapahtuman.

Virtuaalikonferenssissa on myös suuremmat mahdollisuudet verkostoitumiseen ja mahdollisuus toimia sellaistenkin toimijoiden kanssa, joihin muuten ei törmäisi.

Vaaleahiuksinen nainen osallistuu webinaariin tietokoneellaan
Nainen ja tyttö kuvattuna takaapäin katsovat tietokoneen ruutua

Tapahtumat Tampereella järjestetään huomioiden ajankohdan rajoitukset

Suuri osa tapahtumaviikon tilaisuuksista kaupunkilaisille järjestetään virtuaalisesti. Älykaupunkikehityksen ratkaisuja esitellään myös Tampere.Finland-sovelluksen kautta. 

Mikäli voimme järjestää tapahtumia paikan päällä Tampereella viikon aikana, otamme huomioon paikalliset suositukset ja rajoitukset. 

Tapahtumaosallistujien turvallisuus ja terveys on aina etusijalla.


Olemme yhdessä Tampere Smart City Weekin kumppaneiden kanssa varautuneet monin eri tavoin pandemian aiheuttamiin muutoksiin ja seuraamme tilannetta jatkuvasti. 

Sitoudumme noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suositeltuja toimenpiteitä, joilla estetään viruksen leviämistä. Ohjeistamme kävijöitä muun muassa hyvään käsi- ja yskimishygieniaan sekä riittävän turvavälin noudattamiseen. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että juuri sinä voit nauttia tapahtumista turvallisesti. Iso osa tapahtumista järjestetään virtuaalisesti.

Face masks and pens on the table