Working together in a future-oriented city

Tampere Business Forum on kansainvälinen yritystapahtuma, joka on suunnattu toimitusjohtajille, poliitikoille, valtion virkamiehille, kaupunkien edustajille, medialle ja sijoittajille. Tapahtuma järjestetään Tampere Smart City Weekin yhteydessä jo neljättä kertaa.

Kutsuvierastapahtuma. Paikkoja on rajoitettu määrä.


Aika:
                           Maanantai, 31.1.2022 klo 13:00 – 16:15

Paikka:                       Lapland Hotels Arena, kokouskeskus Lumoamo 

Osoite:                       Ratapihankatu 54, 33100 Tampere, Finland

Järjestäjät:                Tampereen kaupunki, Business Tampere, Tampereen kauppakamari

Tapahtuman kieli:  Englanti

Tampere on Suomen houkuttelevin alue asua ja harjoittaa liiketoimintaa. Lisäksi tulevaisuuteen panostava Tampereen kaupunki on tehnyt päätöksen yli 6 miljardin euron investoinnista kaupungin kehittämiseen vuoteen 2030 mennessä. Suomen suosituin opiskelijakaupunki ei pelkää muutosta ja muutoksen katalysaattori on yhteistyö. Seuraavan Tampere Business Forum -tapahtuman teemana on ”Yhteistyö tulevaisuuteen suuntautuvassa kaupungissa”. Tilaisuudessa keskustellaan yhteistyöstä ja yhteistyöprojekteista Tampereen kaupungin, yritysten ja korkeakoulujen välillä. Käsittelemme myös osaajapulaa ja kansainvälisten opiskelijoiden integroitumisen haasteita.

Tapahtuman juontaa toimittaja-kirjailija Katja PantzarKatja on kasvanut Kanadassa ja viettänyt kausia Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa. Hänen erikoisalaansa kuuluvat mm. hyvinvointi, kestävä kehitys, design ja liiketoiminta.