Näin osallistut.

Varmista paikkasi viikon huipputapahtumiin. Kaupunkilaisille ja paikallisille yrityksille sekä oppilaitoksille tapahtumat järjestetään mahdollisuuksien mukaan paikan päällä. Konferenssi järjestetään kokonaan virtuaalisena.
People enjoying a sunny day in a park

Älykaupunkikehitys tähtää turvalliseen, terveelliseen, sujuvaan ja kestävään kaupunkielämään, jossa meidän jokaisen on hyvä elää.

Tutustu, osallistu ja kehitä

Tampere Smart City Week tuo tammikuussa 2021 kehittäjät ja kaupunkilaiset yhteen ja edesauttaa älykaupunkikehityksen ratkaisujen eteenpäin viemistä. Kaupunkilaisille ja paikallisille yrityksille suunnattu ohjelma järjestetään paikan päällä Tampereella mahdollisuuksien mukaan. Konferenssi järjestetään kokonaan virtuaalisena.

Tulevassa tapahtumassa esittelemme yhdessä kehitettyjä ratkaisuja ja mahdollistamme osallistumisen kaupunkien kehittämiseen yhdessä. Viikon aikana on ohjelmaa kaupunkien päättäjille, suunnittelijoille ja kehittäjille sekä tilaisuuksia yrityksille. Tapahtumaviikolla on paljon tietoa myös kaupunkilaisille ja monipuolisia mahdollisuuksia osaajille. 

 

People chatting in an event

Mitä maksaa ja miten ilmoittaudun?

Tapahtumat ovat pääsääntöisesti ilmaisia, mutta osaan voidaan vaatia ennakkorekisteröinti. Tapahtuman tarkemmasta ohjelmakuvauksesta selviää rekisteröitymistarve ja mahdollinen osallistumiskustannus. Ammattilaisten tapahtumiin rekisteröinti on yleensä välttämätön.

Lisäksi osaan tapahtumista on osallistujamäärärajoitukset, jonka vuoksi ilmoittautuminen kannattaa tehdä heti sen auettua. Ilmottautumislinkit avataan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Katso lisätietoja ja tarkemmat osallistumisohjeet tapahtuman ohjelmakalenterista.

Face masks and pens on the table

Tapahtuman turvallisuus pandemian aikana

Terveytesi ja turvallisuutesi ovat etusijalla

Covid-19 -pandemian vaikutuksiin Suomessa liittyy edelleen paljon epävarmuutta. Olemme yhdessä Tampere Smart City Weekin kumppaneiden kanssa varautuneet monin eri tavoin pandemian aiheuttamiin muutoksiin ja seuraamme tilannetta jatkuvasti.

Ihmisten terveys ja turvallisuus on aina etusijalla. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja suositeltuja toimenpiteitä, joilla estetään viruksen leviämistä. Ohjeistamme kävijöitä muun muassa hyvään käsi- ja yskimishygieniaan sekä riittävän turvavälin noudattamiseen. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että juuri sinä voit nauttia tapahtumista turvallisesti. Osa tapahtumista järjestetään virtuaalisesti.

Huomio! Mikäli epäilet tartuntaa tai sinulla on lieviä oireita, pysy kotona, noudata viranomaisen ohjeita ja hakeudu tarvittaessa hoitoon.

Tapahtumapaikat.

Ole siellä, missä tapahtuu! Tampere Smart City Weekin tapahtumat sijoittuvat seuraaviin paikkoihin.
Löydät ohjelmakalenterista aina kunkin tapahtuman sijaintitiedot.
Konferenssiin voit osallistua virtuaalisesti.
Sokos Torni Tampere
Torni-hotelli

Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Solo Sokos Hotel Torni yltää huimaan 88 metrin korkeuteen, ja on helppo havaita ympäröivästä maisemasta. Paja-kongressikeskus toimii hotelliin yhdistyvissä, historiallisissa veturitalleissa.

Tampere-talo
Tampere-talo
Tampere-talo, Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, tarjoaa monipuoliset ja elämykselliset tilat tapahtumaviikkoon. Lisäksi Tampere-talo on helposti saavutettavissa, se sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä rautatie- ja bussiasemilta kauniin Sorsapuiston vieressä.

TAMPERE.

Saapuminen & Majoitus.

Saapuminen

Muitta mutkitta perille

Tampereelle on helppo tulla mistä päin Suomea tahansa. Perille pääsee vaivattomasti niin omalla autolla, bussilla kuin junallakin. Tutustu tarkemmin eri liikkumisvaihtoehtoihin palveluntarjoajien linkkien kautta.

Saapuminen autolla
Tampereen keskustassa ja sen läheisyydessä on käynnissä samanaikaisesti useita kaupunkikehitys- ja liikennehankkeita, jotka erityisesti autolla liikkuvan kannattaa huomioida. Tampereen kaupunki ylläpitää tietoa suositelluista ajoreiteistä ja pysäköintijärjestelyistä. Tarjolla on myös maksutonta liityntäpysäköintiä joukkoliikenneyhteyksien varrella.

Juna- ja bussiyhteydet
Tampereelle on hyvät juna- ja bussiyhteydet kaikkialta Suomesta. Lisäksi molemmat asemat sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Löydät reitit, aikataulut ja lippujen hinnat palveluntarjoajien sivustoilta.

Joukkoliikenne ja taksit
Tampereella seudulla on kätevää siirtyä paikasta toiseen hyppäämällä joukkoliikenteen kyytiin. Paikallisliikenne tarjoaa kattavan reittiverkoston kaupungin sisällä. Bussin eli paikallisittain Nyssen aikatauluja ja reittejä voit seurata mobiilisovelluksen avulla, esimerkiksi Nysse tulee! näyttää bussit reaaliajassa kartalla. Julkisen liikenteen ohella lukuisat taksiyrittäjät palvelevat monissa liikkumistarpeissa.

Majoittuminen

Nautinnollista olemista

Tampere tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja mukavasti majoittumiseen. Majoittua voi vaikkapa kaupungin huipulla tai vaihtoehtoisesti luonnon rauhassa mökkeillen. Monet hotellit sijaitsevat aivan Tampereen keskustan tuntumassa, joista on lyhyt kävelymatka tapahtumapaikoille. Valitse itsellesi sopivin yöpymisvaihtoehto laajasta hotelli-, hostelli-, huoneisto ja camping-kattauksesta. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja nuku yösi hyvin!

Hyödyllisiä linkkejä