Ammattilaisille

Tampere Smart City Week tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisesti kaupunkikehityksen ammattilaisten kanssa. Kaupunkikehityksen parissa työskenteleville tarjoamme mahdollisuuksia kohdata yrityksiä, kaupunkiorganisaatioiden kehittäjiä ja päättäjiä sekä tutkimuslaitosten edustajia. Ammattilaisille suunnatun ohjelman ydin on kolmipäiväinen, virtuaalinen konferenssi joka lähetetään Tampereelta 26.-28.1.2021. Tapahtumaviikon ohjelmassa on myös Tampereella järjestettäviä tapahtumia, joista saa inspiraatiota omaan työhön.

Ihmiset istuvat väljästi ja seuraavat paneelikeskustelua

Tutustu konferenssin teemoihin ja tule mukaan!

Tampere Smart City Weekin konferenssi järjestetään täysin virtuaalisesti 26.-28.1.2021. Konferenssin aiheet koskettavat meitä jokaista ja tarjoamme kuultavaa monesta eri näkökulmasta ja monelta eri alalta. Tapahtuma luo myös mahdollisuuden kansainvälisten verkostojen kohtaamiselle, uuden tiedon jakamiselle ja yhdessä tekemiselle. 

Tampere Smart City Week tarjoaa monipuolisesti ohjelmaa ammattilaisille

Tapahtumaviikko koostuu konferenssin lisäksi erilaisista tapahtumista, joista myös asialle vihkiytynyt saa paljon uutta tietoa ja inspiraatiota.

Tampere Smart City Weekin yhteydessä järjestetään mm. Tampere Business Forum ja Tech Bites. Tutustu siis laajalti koko viikon ohjelmaan!