Tampere Smart City Week Conference & Expo ja DigITre -tapahtumakokonaisuuden valmistelut täydessä käynnissä

Nokia Arenan kaikkien aikojen ensimmäinen messutapahtumakokonaisuus Tampere Smart City Week 2022 konferenssi ja expo 31.1.-2.2.2022 sekä ICT-alan uusi huipputapahtuma DigITre 1.-2.2.2022 ottavat sijansa suunnitellusti tammi-helmikuun taitteessa. Messujen yhteydessä koetaan ainutlaatuinen startup-tapahtuma älykkään yhteistyön edelläkävijän ArcticStartup Media Oy:n liidaamana. Tapahtumakokonaisuuden valmistelut jatkuvat normaalisti, ajantasaisesti tämän hetkisten tietojen ja viranomaismääräysten mukaisesti.

Tapahtuma järjestetään aluehallintoviraston, THL:n ja muiden viranomaisten asettamien linjausten, rajoitusten sekä terveysturvallisuustoimien mukaisesti. Pandemiatilannetta sekä voimassa olevia rajoituksia ja ohjeistuksia seurataan herkeämättä ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan ajantasaisesti nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Tapahtumakokonaisuuden valmistelut ovat täydessä käynnissä ja olemme innoissamme tulevasta huipputapahtumasta! Käymme aktiivista keskustelua viranomaistahojen ja Tampereen kaupungin kanssa ja vakuutamme, että TSCW konferessi ja expo yhdessä DigITren kanssa tullaan järjestämään vastuullisesti ja turvallisesti. Messuille osallistuvien terveys on meille ensisijainen asia kohti tulevaa tapahtumaa. Tällä hetkellä etenemme suunnitellusti ja toivotamme kaikki tervetulleeksi älykkääseen kokonaisuuteen, lausuu projektipäällikkö Sami Siurola Tampereen Messut -konsernista.

TSCW 2022 konferenssi ja expo yhdessä DigiTren kanssa noudattaa tarkkaa omavalvontaohjeistusta terveysturvallisuussuunnitelman muodossa, jonka myötävaikutuksella mahdollisimman turvallinen osallistuminen voidaan taata messutapahtuman kaikille osapuolille. Messujen turvallisuus varmistetaan tarkoin terveysturvallisuusjärjestelyin, korkeatasoisella hygienialla ja vahvalla maskisuosituksella. Tapahtumiin tulee osallistua ainoastaan täysin terveenä ja rokotettuna tai testattuna. Nokia Arenan ajankohtaista-sivulta löydät päivitetyt tapahtumaturvallisuudesta ja koronan mukanaan tuomista toimenpiteistä sekä käytännöistä: nokiaarena.fi/info/ajankohtaista/

Tapahtuma järjestetään niiden rajoitteiden puitteissa, jotka ovat tapahtuma-aikana voimassa. Tampere Smart City Week Conference & Expo ja DigITre – tapahtumakokonaisuudessa on käytössä koronapassi, mikäli tapahtumia koskevat viranomaisrajoitukset sitä tuolloin suosittelevat ja edellyttävät.

Turvallisesti tervetuloa!

Tampere Smart City Weekin päävastuullinen järjestäjä on Tampereen kaupunki yhteistyössä Business Tampereen kanssa. DigITre on Tampereen Messut -konsernin tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Tampere Smart City Week konferenssin ja expon kanssa. Tampereen Messut -konserni tuottaa Tampereen kaupungille TSCW Expo & Conference sekä DigITre -tapahtumakokonaisuuden.

Lisätiedot: tscw.fi, digitre.fi #tscw2022 #digitre


Tampere Smart City Week / Business Tampere
Katri Schulze, koordinaattori, Business Tampere Oy, katri.schulze@businesstampere.com, +358 40 076 5552
Anni Ylinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Visit Tampere Oy, anni.ylinen@visittampere.fi, +358 50 466 9525
DigITre / Tampereen Messut
Sami Siurola, projektipäällikkö, Tampereen Messut -konserni, sami.siurola@tampereenmessut.fi, +358 40 734 3589
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, Tampereen Messut -konserni, sirkka.laine@tampereenmessut.fi, +358 40 612 9081