HUOM! Päivitys 22.12.2020: Ilmoittautuminen on auki 10.1.2021 asti ja tiedot tulisi täyttää 12.1. mennessä, jotta saamme ne esiin virtuaalinäyttelyyn.

Tampere Smart City Week -tapahtumaviikon yhteydessä järjestettävä kansainvälinen virtuaalikonferenssi esittelee ratkaisuja kaupunkien tulevaisuuteen 26.–28.1.2021. Konferenssissa keskustellaan älykaupunkikehityksen tulevaisuuden suuntauksista ja COVID-19 -pandemian vaikutuksista. Pääteemoja ovat muun muassa liikkuminen, turvallisuus, kestävä kehitys, digitalisaatio, terveysteknologia ja tekoäly. Tapahtumakokonaisuus esittelee ratkaisuja niin kaupunkien päättäjille, suunnittelijoille ja kehittäjille kuin yrityksillekin. Tampere Smart City Week järjestetään nyt kolmatta kertaa. Vuonna 2020 tammikuussa viikon tapahtumat keräsivät eri teemojen pariin yhteensä yli 6000 kävijää ja ammattilaisia osallistui tapahtumaan 29 maasta.

Ilmoittautumalla mukaan, voitte varata paikan virtuaaliselta näyttelyalustalta. Toimitamme tarkempia tietoja osallistumisesta myöhemmin tänä vuonna. Kerro meille yrityksenne ratkaisu ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Tampereen kaupunkiseutu luo monipuolisen kasvuympäristön ihmisille ja yrityksille nyt ja tulevaisuudessa. Kaupunkiseutu pyrkii olemaan ennen kaikkea älykkäiden palveluiden testialusta, joka toiminnallaan edesauttaa yritys- ja innovaatioverkostojen toimintaa sekä osallistaa ihmisiä mukaan älykaupungin kehittämiseen. Smart City Week tarjoaa yrityksille ja organisaatioille paikan esitellä ratkaisujaan kansainväliselle yleisölle. Kansainvälisesti kehitetyt ratkaisut luovat pohjan tulevaisuuden ratkaisuille.